3 simple tips til at få styr på din sommergarderobe på et budget

Sommergarderobe
3 simple tips til at få styr på din sommergarderobe på et budget
Henrik Andersen
-
24/06/2022
-

Med sol og varme på vej, er det tid til at tænke på, hvordan du kan få styr på din sommergarderobe. Dog kan det godt blive dyrt og besværligt at at skabe en flot og velassorteret sommergarderode – men det behøver det slet ikke at være. Her er 3 tips til, hvordan du kan få styr på din sommergarderobe på et budget.

Få rabat på online shopping

Tilbudsvarer er altid et hit, hvis man ikke har så meget luft i økonomien. Det gælder både i de fysiske butikker og på nettet. 

På nettet er der to måder, at finde tilbud på. Den ene er i webshoppen, hvor de typisk har en sektion med navne som “outlet”, “udsalg”, “sale” eller lignenede. Her fungerer det stort set som en udsalg i en fysisk butik på udvalgte varer. 

Den anden måde at finde tilbud på nettet er gennem rabatkoder, hvor man kan spare nogle procenter på sit online-køb. Man kan eksempelvis finde rabatkoder til Asos, der både vil give mulighed for at købe solbrillerne, sommerskjorten eller sandalerne med rabat. Nogle koder præsenteres selv af den specifikke webshop, men på Tripplo.dk kan man få det samlede overblik over alle de aktuelle rabatkoder lige nu.

Gå på jagt i genbrugsbutikker efter billigt men trendy sommertøj.

Det er både moderne, bæredygtigt og billigt at finde sommertøjet i den lokale genbrugsbutik. Genbrugsbutikkerne har ofte et stort udvalg af tøj i alle størrelser og fra mange forskellige mærker, så der vil typisk være noget, der passer lige netop til din stil.

Derudover vil du også opleve, at du kommer til at finde noget unikt tøj, som alle andre ikke også går rundt i. Tag en ven under armen og kig efter nye, gamle fund i genbrug sammen – og se din sommergarderobe være både billig, kvalitetsbetonet og helt unik.

Giv dine gamle favoritter et nyt liv

Upcycling. Det er en af de nye trends, som er kommet for at blive. Upcycling handler om at style sit tøj på en anden måde – det kan være alt fra at tilpasse pasformen til at brodere blomster på tøjet og videre til at bruge stoffet fra en skjorte til at lave et par shorts.

Mulighederne er uendelige, men man kan faktisk gøre rigtigt meget selv, hvis blot man bruger sin kreativitet og har en smule fingersnilde. På den måde får man opdateret garderoben på en personlig måde, som hverken bidrager til overforbrug eller koster mange penge.

Der er altså mange forskellige måder, hvor du kan få styr på sommergarderoben på – selv på budget.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!